Het succes van dexter Mould Technology wordt voor een groot deel bepaald door onze vakkundige medewerkers.

 

Door te investeren in opleiding, scholing en kennisgroei zorgen wij dat de medewerkers van dexter MT ook in de toekomst tot de top van hun vakgebied behoren. Met een gezonde mix van jonge enthousiaste medewerkers en medewerkers met veel kennis en ervaring wordt voor iedereen persoonlijke groei nagestreefd, passend bij de groei die al jaren in ons bedrijf plaatsvindt.

Door die stabiele groei in de vraag naar dexter matrijzen en daarmee de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar mensen die denken hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Die toekomstige collega’s nodigen wij graag om hun CV te sturen.

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar:

Technisch Personeel

Gereedschapconstructeur thermoform
Frezer CAM-programmeur
Gereedschapmaker matrijzen/stempels

Machinepark

Ons machinepark is ingericht voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige matrijzen.

Het volledige machinepark wordt via CAM-modules aangestuurd, wat de overdracht met de afdeling engineering vergemakkelijkt en de kans op fouten minimaliseert. Wij hebben veel kennis van frezen/draaien van aluminium, (gehard) staal, kunststof en andere materiaalsoorten. Productieoptimalisatie en efficiëntieverhoging zijn deel van onze werkmethoden. De samenwerking met Coremans en Ten Vaarwerk biedt grote voordelen, waarvan wij onze klanten graag laten profiteren.