Wij blijven innoveren en door nauwe samenwerking met leveranciers van thermoformmachines, weten wij precies wat de markt vraagt.

 

dexter Mould Technology BV – Een bedrijf van naam

dexter Mould Technology is sinds 1964 actief als matrijzenbouwer voor de thermoformindustrie. De naam dexter betekent in het Latijn ‘kundig gemaakt’. Sinds het bedrijf met dit specialistische werk begon, is ‘vakkundigheid’ de basis gebleven. Wij blijven innoveren en door nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van thermoformmachines weten wij precies wat de markt vraagt.

Matrijzen

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen thermoformmatrijzen, die geschikt zijn voor de verwerking van PP, PS, PET, OPS en andere kunststoffen. Daarnaast is ons zusterbedrijf Coremans BV een partner die blaasmatrijzen, spuitgietmatrijzen en machinedelen vervaardigt, aanpast en repareert. Samen zetten wij ons in voor verdere uitbreiding van ons marktgebied en verbetering van ons totaalproduct.

Van eerste idee tot en met de eerste productierun vindt u bij ons alles onder 1 dak. Dat biedt u het voordeel van flexibiliteit en tijdsbesparing. We hebben de mensen, de machines en de kennis in huis om als relatief kleine organisatie een grote onafhankelijke speler in de markt te zijn.

Wereldwijd Actief

Overal ter wereld draaien machines waarvoor ons bedrijf matrijzen heeft geproduceerd. Continu meedenken met de klant en snel anticiperen is bij ons vanzelfsprekend. Bekende machinebouwers als Illig, Kiefel, TFTGabler, GN en vele anderen, maken graag gebruik van onze enorme kennis. Zij zorgen daarmee voor een optimale bedrijfszekerheid van hun machines.

De dexter Group

dexter MT kan als onderdeel van de dexter Group gebruik maken van de kennis en ervaring van andere bedrijfsonderdelen. De dexter Group bestaat naast dexter MT uit de volgende bedrijven:

Formital

Formital ontwerpt dunwandige kunststofverpakkingen. Het ontwerpbureau heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van thermovormverpakkingen. De levensmiddelen die in de ontwerpen van Formital worden verpakt, heeft u vast al eens gekocht in een supermarkt.

Ten Vaarwerk

Ten Vaarwerk maakt moulds en tools voor processen waar grote nauwkeurigheid is vereist, met een sterke focus op de Semi-Conductor Industrie. Met de gereedschappen van Ten Vaarwerk worden miniatuuronderdelen voor audioapparatuur, automotive en andere industrieën gefabriceerd.

Coremans

Coremans ontwerpt en vervaardigt ISBM-blaasmatrijzen en hoogwaardige machinecomponenten.

dexter Production Facility

dexter Production Facility maakt onderdelen van aluminium, staal en kunststoffen voor thermoformmatrijzen.

Wereldwijde Servicepunten

De continue samenwerking met klanten in de hele wereld en de groei van ons matrijzenaandeel in de internationale markt, heeft geleid tot opening van wereldwijde servicepunten.