Gezocht: CAD engineer / constructeur

Wat ga je doen?

Gereedschappen zijn of worden jouw passie. Je gaat complete thermoformmatrijzen construeren en uitdetailleren, waarbij je het hele traject begeleidt; van productontwerp tot de eindcontrole op de geassembleerde matrijs. Ook mag je je tanden stukbijten op onze zeer nauwkeurige pons- en stansgereedschappen. Het zijn vaak klussen met ontzettend veel uitdagingen. Je moet dan al jouw vaardigheden uit de kast halen om het vraagstuk van je klant op te lossen.

Wat neem jij mee?

Een technische MBO opleiding zoals werktuigbouwkunde minstens op niveau 4 is pure noodzaak. Je bent natuurlijk bekend met 3D CAD-systemen en je kunt daar zelfstandig mee werken. Je bent in staat om rustig en vooral nauwkeurig te werken. Je maakt je dingen snel eigen en durft eerlijk in de spiegel te kijken. Als je een foutje maakt, leer je daarvan. Je gaat niet zitten mokken en pakt door; dexterMT-mensen helpen elkaar als het lastig wordt.

Wat kun je verwachten?

dexterMT geeft jou een geweldige kans. Je werkt bij een kerngezond Achterhoeks maakbedrijf met korte lijntjes en met een heel stel leuke mensen die plezier hebben in het maken van topkwaliteit matrijzen. Je ontvangt een strak salaris, genoeg vrije dagen. En… bij ons begint het weekend vrijdagmiddag al om kwart over drie.

Ja ik wil…en nu dan?

Zie jij jezelf bij ons topkwaliteit matrijzen ontwerpen voor onze klanten uit de hele wereld? Laat ons weten waarom jij vindt dat we jou niet mogen laten lopen.

Grijp je kans en mail m.pietersen@dexterMT.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.