Gezocht: Gereedschapmaker met inzicht m/v

Wat ga je doen?

Het vak gereedschappen is jouw passie. Van het maken en bewerken van losse matrijsonderdelen tot en met de eindmontage van thermoformmatrijzen; alles komt voorbij. Ook kun je je tanden stukbijten op onze zeer nauwkeurige pons- en stansgereedschappen. Onze klanten laten regelmatig revisies en reparaties uitvoeren. Dit zijn vaak lastige klussen maar met ontzettend veel uitdagingen. Je moet dan al jouw kennis en ervaring uit de kast halen om je klant verder te helpen.

Wat neem jij mee?

Een technische MBO opleiding werktuigbouwkunde of verspaning bijvoorbeeld. Als je al ervaring hebt, is dat erg mooi meegenomen, maar geen eis. Liever ben je in staat om rustig en vooral nauwkeurig te werken. Je maakt je dingen snel eigen en durft eerlijk in de spiegel te kijken. Als je een foutje maakt, leer je daarvan., Je gaat niet zitten mokken en pakt door; dexterMT-mensen helpen elkaar namelijk altijd als het lastig wordt.

 

dexterMT- freesmachine

Wat kun je verwachten?

dexterMT geeft jou een geweldige kans. Je werkt bij een kerngezond Achterhoeks maakbedrijf met korte lijntjes en met leuke mensen die plezier hebben in het maken van topkwaliteit matrijzen. Je ontvangt een strak salaris en genoeg vrije dagen. En…; bij ons begint het weekend vrijdagmiddag al om kwart over drie, maar je kunt dan ook nog een weekendborrel doen met je nieuwe collega’s.

Ja ik wil…en nu dan?

Zie jij jezelf bij ons topkwaliteit matrijzen maken voor onze klanten uit de hele wereld? Laat ons weten waarom jij vindt dat we jou niet mogen laten lopen.

Grijp je kans en mail m.pietersen@dexterMT.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.