GEZOCHT: Leerling Gereedschapmaker (BBL stage)

Wat ga je doen?

Het vak gereedschappen maken gaan wij jou tot in detail bijbrengen. Van het maken en bewerken van losse matrijsonderdelen tot en met de eindmontage van thermoformmatrijzen; alles komt voorbij in jouw leerjaar. Ook kun je je tanden stukbijten op onze zeer nauwkeurige pons- en stansgereedschappen. Onze klanten laten regelmatig revisies en reparaties uitvoeren. Dit zijn vaak lastige klussen maar met ontzettend veel uitdagingen. Je moet dan alles uit de kast halen om jouw klant verder te helpen.

Wat neem jij mee?

Jij studeert minimaal op niveau 3 in een technische richting als verspaning of werktuigbouwkunde en je bent in staat om rustig en nauwkeurig te werken. Je maakt je dingen snel eigen en durft eerlijk in de spiegel te kijken. Als je een foutje maakt, leer je daarvan. Je gaat niet zitten mokken en pakt weer door. Onze ervaren mensen helpen je altijd.

 

dexterMT- matrijs

Wat kun je verwachten?

dexterMT heeft voor jou een geweldige leerplek. Als we samen vinden dat wij bij elkaar passen, heb je ook nog een dikke kans om bij ons in dienst te komen. Je werkt bij een kerngezond Achterhoeks bedrijf met korte lijntjes en met leuke mensen die plezier hebben in het maken van topkwaliteit matrijzen. Je ontvangt een strak salaris en genoeg vrije dagen. En… bij ons begint het weekend vrijdagmiddag al om kwart over drie, maar je kunt natuurlijk ook nog een borrel doen met je collega’s.

Ja ik wil…en nu dan?

Zie jij jezelf bij ons een vak leren en wil je werken bij een bedrijf dat klanten heeft over de hele wereld? Laat ons weten waarom jij vindt dat we jou niet mogen laten lopen.

Grijp je kans en mail naar m.pietersen@dexterMT.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.